Alle voorgerechten worden op borden geserveerd.
Koude voorgerechten
Tartaar van coquilles € 8.55/pers.
Canneloni van zalm (zalmmousse) € 8.95/pers.
Kippencarpaccio € 5.50/pers.
Tartaar van tonijn € 10.25/pers.
Tataki van tonijn € 10.25/pers.
Rundscarpaccio € 10.25/pers.
Vitello Tonato € 10.25/pers.
(traag gegaard kalfsvlees met saus op basis van tonijn)
Soep
Tomatensoep met balletjes € 1.50/pers.
Courgettesoep € 1.50/pers
Aardappelsoep € 1.50/pers.
Warme voorgerechten
Risotto met zalm € 8.95/pers.
Risotto met coquilles € 12.60/pers.
Scampi diabolique € 11.20/pers.
Samosa (Indische specialiteit met gehakt en
groenten, nog te frituren) € 4.50/pers.
Scampi met look, vergezeld van
huisgemaakt broodje € 11.20/pers.
Coquilles met groentenbrunoise € 13.95/pers.
Coquilles met Asperges en gerookte ham € 14,95/pers.
Kabeljauw, puree op wijze van de chef € 11.60/pers.
Tongrolletjes met zijn vissausje € 10.50/pers.
Visserspotje van de chef € 10.50/pers.
Lotte met getomateerde curry vissaus € 10.85/pers.
Kabeljauw met preikorst € 11.60/pers.