Tapasschotel (4 personen)
Assortiment van huisbereide tapenade, olijven, truffelsalami, coppa, serranoham, 2 soorten kaas en dipkoekjes
Luxe tapasschotel (4 personen)
Onze tapasschotel aangevuld met spiesje van mozzarella en kerstomaat, gravlax van zalm, wrap, kippencarpaccio, zalmmouse en dipkoekjes
Champange Brut
Champagne rosé
Champagne extra-brut
Gravlax van zalm
Canneloni van zalm
Overheerlijke zalmmousse met zijn frisse garnituren
Avocadomousse met krab
Tartaar van coquilles
Rundscarpaccio
Karnemelkstampers met garnalen
Kabeljauw, puree op wijze van de chef
hapje
Courgettesoep
Hapje van onze courgettesoep (zoals geserveerd in paasmenu 2023)
Kabeljauw met puree op wijze van de chef
Canneloni van zalm in voorgerecht
Kippencarpaccio
Tartaar van tonijn
Een fris gerechtje met tonijn en oosterse toetsen.
Aardappelsoep
Risotto met zalm
Lotte met getomateerde curry vissaus
Risotto met coquilles
Coquilles met groentenbrunoise
Coquilles
Wij maken de keuze om enkel met de meest kwalitatieve producten te werken
Scampi Diabolique
Visserspotje van de chef
Visserspotje van de chef, afgewerkte versie
Voorgerecht kabeljauw met puree op wijze van de chef
Samosa
Heerlijke Indische specialiteit, om nog zelf te frituren
Huisgemaakte brioches
Koud Buffet
nieuw in ons assortiment!Koud buffet
paella
Overheerlijke paella met stukjes kip, chorizo, calamares, scampi en mosselen.
Kabeljauw met preikorst, met roze garnaalsaus
Kabeljauw met preikorst
Varkenshaasje met kruidenkorst
Kalkoenstoofpotje
Gehaktbrood met krielaardappelen en bloemkool in kaassaus
Varkenswangetjes Brugse zot
Parelhoenfilet 'fine-Champagne'
Bakken parelhoenfilet
Ovenschotel Kip Stoganoff
Moussaka
Vegetarische moussaka
Wilde duif
Lamskroontje met mosterdsaus
Bereiding met duif, spinazie en truffelpuree
Varkenshaasje met kruidenkorst, boontjes met spek en vergezeld van Hertoginneaardappelen.
Zalmfilet met prei
Zalmfilet
Kan zowel als voorgerecht of als hoofdgerecht besteld worden.
Kabeljauw met preikorst en hertoginneaardappelen
Gratin aardappelen
Onze gratin aardappelen worden steeds geserveerd per persoon.
Gebakken boontjes
Voorjaarsgroenten
Mix van bloemkool, jong wortelen, groene asperges en honing trostomaten.
Gevulde aardappel
Duo van chocolademousse
Duo van witte en bruine chocolademousse
Degustatie chocolademousse
Degustatie van verschillende soorten tiramisu
Cuberdonmousse met speculoos
Tiramisu
Tiramisu met rood fruit
Flensjes met sinaasappelsaus
Huisgemaakte truffels
Huisbereide melocakes
Chocoladetaart
Verkrijgbaar in 3 formaten: 4, 6 of 10 personen.
Paasdessert 2023
Ons paasdessert, een chocolade ei gevuld met mascarpone en frambozen
degustatiedessert
Een selectie van onze dessertjes in proevertjes formaat.
BE0795 663 482